Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مشرق»
2024-05-02@19:13:58 GMT

نظر «کیومرث پور احمد» درباره «خونه خالی» + عکس

تاریخ انتشار: ۳۱ تیر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۹۷۸۶۵۹۸

نظر «کیومرث پور احمد» درباره «خونه خالی» + عکس

بار آخر که اعزام شد، فقط چند ماه مانده بود فرزند دوم‌مان متولد شود! می‌گفت: پسرم که به دنیا آمد اسمش را ماهان بگذارید. خیلی ذوق داشت ماهان کوچولویش را ببیند، اما...

به گزارش گروه فرهنگ و هنر مشرق، کیومرث پوراحمد پوراحمد که سابقه‌ای طولانی در ساخت آثار اقتباسی دارد و کتاب «کودکی نیمه‌تمام» را نیز درباره زندگی خود نوشته، در گفت‌وگو با ایبنا درباره جدیدترین کتابی که خوانده گفت: «کتاب خونه خالی نثر روان و شیرینی دارد و طنازی خوبی در داستان‌ها حس می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

»

این کارگردان پیشکسوت «دیالوگ‌نویسی خوب» را ویژگی مهم دیگر این کتاب عنوان کرد و گفت: «دیالوگ‌نویسی داستان‌های این مجموعه نقطه قوت این اثر است. مثلاً در داستانی مانند زیر میزی که به نسل امروز می‌پردازد، تفکر این نسل و نحوه مواجهه آن‌ها با زندگی روزمره در قالب دیالوگ‌های جذاب به خوبی به تصویر کشیده شده و این داستان نشان می‌دهد نسل امروز چقدر راحت ازدواج و چقدر راحت جدا می‌شود. توجه به مسائل روز مانند اینستاگرام، تلگرام و تلفن‌های هوشمند و پیامدهای آن در جامعه و به تصویر کشیدن آن‌ها در قالب داستان از دیگر ویژگی‌های مثبت این مجموعه داستان است.»

به گفته پور احمد بعضی از داستان‌های این کتاب از نظر عناصر داستانی قابلیت تبدیل به رمان را داشته‌اند. مثل اولین داستان کتاب با نام «ریموت» که به روابط یک زن و شوهر می‌پردازد که داستان تکان دهنده‌ای است.

«خونه خالی» بعد از رمان‌های «هیچ وقت نامزد نبودیم» و «بدون تو غیرممکن بود»، اولین مجموعه داستان «رضا استادی» روزنامه‌نگار و نویسنده است که بهار امسال از سوی انتشارات «برکه خورشید» به بازار نشر عرضه شده است.

استادی در این اثر با نگاهی طنز و نقادانه به سراغ جامعه ایران در اواخر دهه هشتاد و اوایل دهه نود رفته است؛ مقطعی که رویدادهایی همچون: گسترش شبکه‌های اجتماعی، شکل‌گیری سبک‌های جدید و خاصی از زندگی شده و پدیده‌هایی مانند: «خیانت»، «ازدواج سفید»، «آزادی‌های یواشکی»، «شکل گیری طبقه نوکیسه»، «زندگی لاگجری» و…. در شهرهای بزرگ گسترش فراوانی یافته است.»

منبع: مشرق

کلیدواژه: جام جهانی روسیه برجام حمایت از کالای ایرانی کره شمالی کتاب کیومرث پوراحمد نویسنده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۷۸۶۵۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پل استر، نویسنده شهیر آمریکایی در گذشت

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین،وی علاوه بر کتاب‌هایی چون «سه گانه نیویورک»، فیلمنامه نویس «دود» وین وانگ و کارگردان فیلم «لولو روی پل» بود.

آستر با انتشار اولین کتابش با عنوان «اختراع انزوا» با تحسین منتقدان روبه رو شد.

نصرالله شیرین‌آبادی نوازنده پیشکسوت ویولن شامگاه یکشنبه نهم اردیبهشت در سن ۷۵ سالگی بر اثر ایست قلبی جان به جان آفرین تسلیم کرد.

جایگاه او به عنوان یکی از برجسته‌ترین نویسندگان آمریکایی با مجموعه‌ای از سه داستان مرتبط با هم که به عنوان «سه‌گانه نیویورک» منتشر شد، تثبیت شد. این ۳ کتاب شامل «شهر شیشه ای» (۱۹۸۵)، «ارواح» (۱۹۸۶) و «اتاق قفل شده» (۱۹۸۶) هستند. کتاب‌های سه‌گانه برای پرداختن به پرسش‌های اگزیستانسیال، با موضوع رمان پلیسی بازی می‌کنند.

جویس کارول اوتس، رمان‌نویس، در سال ۲۰۱۰ نوشت، آستر برای «داستان‌های پست مدرنیستی بسیار شیک و معمایی‌اش که در آن راوی‌ها بندرت قابل اعتماد هستند و بستر داستان دایم در حال تغییر است، شناخته شد».

داستان های او اغلب با مضامین تصادف، شانس و سرنوشت بازی می کنند. بسیاری از قهرمانان او خود نویسنده هستند و مجموعه آثار او خودارجاعی است و شخصیت‌هایی از رمان‌های اولیه دوباره در رمان‌های بعدی ظاهر می‌شوند.

منتقد مایکل دیردا درباره آثار آستر می‌نویسد: از زمان «شهر شیشه‌ای»، اولین جلد از سه‌گانه‌اش در نیویورک، آستر سبکی شفاف و اعترافی را به کمال رساند، سپس از آن برای نشان دادن قهرمانان سرگردان در دنیایی به ظاهر آشنا استفاده کرد که به تدریج با تهدیدهای مبهم و توهم احتمالی، مملو از ناراحتی فزاینده می‌شوند.

آستر خالق ۱۸ رمان بود که از این میان چندین عنوان به فیلم تبدیل شده اند که «موسیقی شانس» از آن جمله است.

او بعدها خودش فیلمنامه‌هایی نوشت که با فیلمنامه «دود» (۱۹۹۵) با بازی هاروی کایتل، ویلیام هرت و جیانکارلو اسپوزیتو شروع شد. وی با این فیلمنامه جایزه معتبر ایندپندنت اسپرایت را برای بهترین فیلمنامه اول کسب کرد.

همکاری او با وانگ ادامه پیدا کرد و این دو به طور مشترک دنباله‌ای به نام «آبی در چهره» را کارگردانی کردند که دوباره کایتل و اسپوزیتو به همراه لو رید، میرا سوروینو و مدونا در آن بازی کردند. آستر در نوشتن فیلمنامه «مرکز جهان» اثر وانگ نیز نقش دارد.

سال ۱۹۹۸، آستر همراه کایتل، سوروینو و ریچارد ادسون فیلمنامه «لولو روی پل» را نوشت و کارگردانی کرد. او سال ۲۰۰۷ در فیلم «زندگی درونی مارتین فراست» با بازی دیوید تیولیس، ایرنه جاکوب و مایکل ایمپریولی بار دیگر همین وظیفه را انجام داد.

رمان «۴۳۲۱» آستر در سال ۲۰۱۷ در فهرست نهایی جایزه من بوکر قرار گرفت.

۲۲۰۵۷

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901648

دیگر خبرها

  • دانشجو‌های خانه به دوش! / جای خالی خانه دانشجویی در پازل زندگی زوج‌های دانشجو
  • داستانک‌هایی برای فلسفه‌ورزی کودکانه
  • درباره پل استر، نویسنده شهیر آمریکایی/ تراژدی پست مدرن
  • مشارکت ۳۱ استان کشور در دومین دوره جشنواره ملی دوست من کتاب
  • کتاب صوتی «داستان‌های پارسی» در یونان منتشر شد
  • پل استر، نویسنده شهیر آمریکایی در گذشت
  • چاپ مجموعه‌داستانی درباره شهدای شاه چراغ و اغتشاشات ۱۴۰۱
  • پل آستر درگذشت
  • کتابی پر ازجاهای خالی!
  • اختتامیه دومین جشنواره ملی «دوست من کتاب» در همدان